radyobir
radyobir

"İhaneti gördüm, kapıyı kırdım"

Adı Sinan Akçıl'la aşk dedikodularına karışan Ayşe Akın, önceki gün katıldığı bir açılışta özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

12 Haziran 2015 07:04 | Kategori: Magazin

Sinan Akçıl ile Ebru Şallı’nın ayrılığına sebep olarak gösterilen Ayşe Akın, önceki gün Ankara’da Dr. Ayşe Eralp’in güzellik kliniğinin açılışına katıldı. Akın açılışta gazetecilerin soruları da yanıtladı.

Şarkıcı, Sinan Akçıl’la ilgili sorulara ise üstü kapalı yanıtlar verdi. Akçıl’ın ismini ağzına almayan Akın, aldatıldığını iddia etti. Akın, "Aldatılmanın güzellikle alakası yok. Adriana Lima bile aldatıldı. Ben de aldatıldım. İhaneti yakaladığımda kapıları kırdım. Kendimi çok kötü hissettim ama bunun hayatın gerçeği olduğunu anladım. ‘Seni seviyorum, bir tek sen varsın’ derler ama öyle olmuyor. Aldatmak erkeklerin doğasında var, her kadın aldatılır” diye konuştu. Akın, aşka kapılarını kapatmadığını da belirtti: "Zor günler geçirdim ama aşka kapılarını kapamadım. Buradan çıkınca belki de hayatımın aşkını bulacağım.”



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI