radyobir
radyobir

"İki İyi Çocuk"un çekimleri başladı!..

Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz'ın yaptığı, başrolleri Sarp Leventoğlu, Sevcan Yaşar ve Kazım Karakadıoğlu'nun paylştığı "İki İyi Çocuk" adlı sinema filminin çekimlerine Antakya'da başlandı.

22 Ağustos 2017 11:18 | Kategori: Kültür & Sanat

Görüntü yönetmenliğini Argyrs Theos'un, müziklerini Derya Köroğlu'nun yaptığı filmde Sarp Leventoğlu’nun aşık olduğu Defne karakterini canlandıran Sevcan Yaşar, Antakyalı saf ve naïf bir kızı canlandırıyor.
 
Sevcan Yaşar canlandırdığı rolle ilgili olarak, "Defne Antakya korosunda şarkı söyleyen, turistik heykeller satarak geçimini sağlayan oldukça saf ve naïf bir karakter. Ajitasyondan uzak, ince detaylarla güldürürken ağlatan bir sinema filmi. Antakya’nın güzelliklerini de gözler önüne serecek.” dedi.
 
Antakya’da gerçek hayatta yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek çekilen filmde, Sarp Levendoğlu polisi canlandırırken, Kazım Karakadı’da kendisini polis zanneden zihinsel engelli bir karakteri oynuyor. Sevcan Yaşar, koro da şarkı söyleyen, hediyelik eşyalar satarak geçimini sağlayan saf ve naif 'Defne' karakterini canlandırırken, rol gereği Sarp Leventoğlu ile filmde aşk yaşayacak.
 
 "İki İyi Çocuk” adlı sinema filminde,  Sevcan Yaşar, Sarp Leventoğlu ve Kazım Karakadıoğlu’nun yanı sıra Günay Karacaoğlu ve Devrim Akın rol alıyor. Murat Serezli ve Hamdi Alkan'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı film ilginç konusu ile dikkat çekiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI