radyobir
radyobir

"İkimizin de sevgilisi var!.."

Geçtiğimiz akşam Cihangir'deki Adana İl Sınırı adlı mekanda görüntülenen Birce Akalay habercilerle bir süre sohbet etti.

05 Aralık 2017 02:37 | Kategori: Magazin

Bilindiği üzere geçen hafta "Savaşçı" dizisinin kadrosuna katılan Sarp Levendoğlu diziden bir sahneyi Instagram hesabında paylaştı. Birce Akalay da takip listesinde olmamasına rağmen eski eşinin sayfasına girip fotoğrafını beğendi. Takipçileri fark edince de kısa süre sonra sildi. Bu haberleri bir anda ünlüler dünyasında konuşulmaya başladı.

Haberciler de fırsat bu fırsattır deyip bu olayı kendisine hatırlattılar. Birce Akalay da bu konuda, "Çirkin magazin olarak değerlendiriyorum. Bu bir masa başı haberi. Çok ayıp. Keşke yapmasalardı. İnsanlar mesleklerini bu şekilde icra ediyorlar. Keyifleri bilir. Avukatım gereğini yapıyor, ihtar gönderecek. Bu benim kişilik haklarıma tecavüzdür. Aylar geçmiş. O insanın da sevgilisi var benim de. Bunu yeniden deşmenin bir anlamı yok. Bir de evlilik haberi çıkarmışlar, böyle bir şey de yok'' diyerek tepkisini gösterdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI