radyobir
radyobir

"İnşallah dönüm noktası olur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Anıttepe Ortaokulu'ndaki 1310 numaralı sandıkta oy kullandı.

01 Kasım 2015 00:16 | Güncelleme :01 Kasım 2015 21:18 | Kategori:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sandık başına gittiği Anıttepe Ortaokulu’nun bahçesinde sevgi gösterileriyle karşılandı. Oy kullanması ardından açıklama yapan Bahçeli, şöyle dedi: "26'ncı Dönem Milletvekilleri Genel Seçimleri için bugün milletimizin yüksek katılımıyla bir seçimin gerçekleştirilmesini temenni ediyorum. Milletimize, siyasi partilerimize ve onun adaylarına hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. İnşallah, bu seçim milletimizin geleceği açısından bir dönüm noktası olur diye düşünüyorum." 

Bahçeli, bir gazetecinin, "7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri'ne benzer bir sonuç çıkar mı?" sorusuna Bahçeli, "Bu soruları sonra soralım" karşılığını verdi.

Bahçeli'nin oyunu kullanacağı Anıttepe Ortaokulu'nda Başbakanlık AFAD ekipleri kimyasal madde araması yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI