radyobir
radyobir

"İşçiyi ezmeyen bir belediye geliyor"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Zeydan Karalar, "İşçiyi ezmeyen, işçiye maaşını zamanında veren, yolunu yapan bir belediye geliyor" açıklamasını yaptı.

01 Nisan 2019 06:25 | Kategori:

Kesin olmayan sonuçlara göre Adana'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Zeydan Karalar'ı destekleyen vatandaşlar ellerine Türk bayrağı alarak Seyhan Belediyesi önünde toplanıp meşaleler yakıp sloganlar attı.

Kendisini bekleyen kalabalığı beraberindeki adaylar, milletvekilleri ve ailesi ile selamlayan Karalar, şunları söyledi:

"En büyük mutluluk Adana'yı mutlu etmektir. Ben size bir söz vermiştim. ‘Büyükşehir belediye başkanı olursam az buz değil 10 puandan fazla fark olur' demiştim."  

Adana'ya hizmet edecek bir anlayışın geldiğini ifade eden Karalar, "İşçiyi ezmeyen, işçiye maaşını zamanında veren, yolunu yapan bir belediye geliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesini düşününce işimiz o kadar kolay değil. Bizim 5 yıldır yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bizim yönetme biçimimizin çok farklı olduğunu ve onların bizlerle yarışamayacağını biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI