radyobir
radyobir

"İstesem sansasyonel birisi olurdum"

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, önceki gece Bebek Waffle'da görüntülendi. 03:30'da bir bayan arkadaşı ile waffle yemeğe gelen Sakuçoğlu, bir anda karşısında basın ordusu görünce şaşkınlık yaşadı.

24 Kasım 2017 02:18 | Kategori: Magazin

Elinde waffle yerken kameralara yakalanan stilist, "Sizin sayenizde daha az kalori almış oldum, yoksa o kadar spor boşa gidecek" diyerek kahkaha attı. Mekanda oturan bir çiftin çocuklarını kucağına alan stilist, "Ne kadar tatlı bir çocuk, Allah ne zaman nasip ederse çocuk sahibi olurum" dedi.

Bir hayli keyifli olan Sakuçoğlu, son dönemde aşk hayatındaki sorular hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı konuşulan stilist, "Arkadaşlar ben özel hayatımla ilgili hiç konuşmadım, hiç böyle birisi olmak istemedi. Bunlar bana göre şeyle değil, bunlarla günmede gündeme gelmek istemiyorum" dedi.

Son dönemde adının sıkça duyulduğunu soran muhabirlere yanıt veren stilist, "Ben hiç sansasyonel birisi olmadım, olmak isteseydim neler olurdu neler" diyerek ilginç bir açıklama yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI