radyobir
radyobir

"Jizel" Fulya Sanat Merkezi'nde

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin genç ve dinamik proje grubu Modern Dans Topluluğu İstanbul ( MDTİst),geçen sezon prömiyeri yapılan "Jizel" ile 2017-2018 sezonunda da Fulya Sanat Merkezi'nde!

23 Ekim 2017 18:00 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Devlet Opera ve Balesi koreograflarından Aysun Aslan’ın rejisini üstlendiği Jizel Fulya Sanat Merkezi'nde sahnelenecek. Bir dünya klasiği olan Giselle Balesi’nin, bulunduğumuz coğrafyaya özgü, günümüz sosyal dokusuyla örtüşen bir form içinde sahnelenecek.

Albrecht, Giselle, Hilarion, Myrtha gibi klasik karakterlerin, Alb, Jizel, Hila, Mirta adlarıyla sahnede yar alacağı bu farklı "JİZEL" Adolphe Adam’ın müziğiyle bütünleşiyor. 

JİZEL’in çağdaş kostüm tasarımı Ayşegül Alev’e , yalın sahne tasarımı Ferhat Karakaya’ya, ışık tasarımı Kerem Çetinel’e, görsel tasarımlar ise Yaşar Saraçoğlu’na ait. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI