radyobir
radyobir

Ünlü oyuncu şiddet mağduru...

Dizi oyuncusu Gülfer Sarıgül, ayrılmak istemesi nedeniyle nişanlısı müzisyen Erman Ertan'ın kendini darp ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu.

19 Mayıs 2016 06:15 | Güncelleme :19 Mayıs 2016 08:01 | Kategori:

Oyuncu Gülfer Sarıgül, ayrılmak istediği nişanlısı müzisyen Erman Ertan'dan dayak yediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Dizi ve reklam filmi oyuncusu Gülfer Sarıgül, bir yıl önce müzisyen Erman Ertan ile tanıştı. Bir süre sonra genç oyuncu, Medeniyetler Korosu'nda kanuni olan Erman Ertan ile evlilik kararı aldı. 

Bir ay önce nişanlanan çift, aynı evde yaşamaya başladı. Fakat beraberlikleri kısa sürdü. Bir süre sonra tartışmaları sıklaşan çift, ayrılık kararı aldı. İddiaya göre, Gülfer Sarıgül ayrılık kararından sonra ayrı eve taşınmak istediğini söylemesi üzerine Erman Ertan'ın saldırısına maruz kaldı. Gülfer Sarıgül, kafasını mutfak tezgahına vurduğunu ileri sürdüğü nişanlısı Erman Ertan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelerek suç duyurusunda bulundu.

SAÇIMDAN TUTUP SÜRÜKLEDİ

Gülfer Sarıgül, dilekçesinde "ayrılma kararıma sinirlendi ve saçımdan tutarak 'Nereye gidiyorsun' diye tepki gösterdi. Küfürler etti. Boğazımı sıktı. Saçımdan tutarak beni salondan mutfağa kadar sürükledi. Başımı tutup mutfak tezgahına vurdu. Yere düşünce de kafamı buzdolabına vurdu. 3 bin lira değerindeki telefonumu kafama fırlatarak parçaladı. Beni komşularım kurtardı. Gözüm şişti, göğsümde ve anlımda morluklarım var. Erman Ertan'dan şikayetçiyim" dedi.

Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI