radyobir
radyobir

"Kandil'deki lider takımını hallettik"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'de 10 önemli noktayı vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki lider takımını hallettik." dedi.

18 Haziran 2018 02:46 | Güncelleme :21 Haziran 2018 08:04 | Kategori:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'de 10 önemli noktayı vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki lider takımını hallettik." dedi.

"Buraları asıl sahiplerine teslim edeceğiz"

Terörle mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Sıra Urfa'nın yanı başındaki yerlere geliyor. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle yakında buraları da teröristlerden arındırıp asli sahibi olan Arap, Kürt, Türkmen kardeşlerimize teslim edeceğiz. Şanlıurfa'nın yanı başındaki fitne kazanlarını devireceğimiz günler de yakındır. Birileri umudunu kendilerine asla uzanmayacak ellere sarılmaya bağlamış olabilir. Onların gittiği yoldan biz geleli çok oldu. Biz bu meselenin çözümünün sahada var olmaktan geçtiğini biliyoruz. Onun için de size ona buna el uzatmayı değil, sınırın öte yanını kendi gücümüzle güvenli hale getirmeyi taahhüt ediyoruz."

"El-Bab'da Uygulamalı Bilimler Fakültesi açıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Harran Üniversitesi, Türkiye Maarif Vakfı ve YÖK beraber çalışarak şimdi El-Bab'da Uygulamalı Bilimler Fakültesi açıyoruz." ifadesini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI