radyobir
radyobir

'Karabiberim' isyanı

90'lı yıllarda Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren oyuncu İlknur Soydaş, isyan etti.

09 Ağustos 2021 09:32 | Kategori: Magazin

İş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam süren İlknur Soydaş, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Ayak üstü muhabirlerin sorularını cevaplayan Soydaş, oyunculuğu bırakmadığını "İyi bir proje olursa neden olmasın. Set ortamını çok özledim." dedi. 

Bu arada İlknur Soydaş, 'Karabiberim' olarak kendisini lanse edilmesinden dolayı isyan etti. Oyuncu, "Karabiberim'le var olmadım. Bir çok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli 'Karabiberim ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın 'Karabiberim' klibinde oynadığı rahatsız değilim ama bir gerçek var bir çok projede yer aldım" diyerek rahatsızlığını dile getirdi.   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI