radyobir
radyobir

"Kaşıkçı cinayetinde sorumluluğu alıyorum..."

Televizyoncu ve gazeteci Martin Smith, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili konuşan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın " tüm sorumluğu alıyorum çünkü benim gözetimimde oldu" dediğini aktardı.

26 Eylül 2019 10:24 | Kategori: Dünya

Gelecek Salı yayımlanacak belgeselin sunucusu Martin Smith’e konuşan Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ilk defa bir televizyona konuştu.

Belgeselin yayımlanan fragmanlarında Selman’ın sorumluğu üstelendiğini aktaran Smith, veliaht prensin "Benim gözetimimde oldu. Tüm srumluğu alıyorum çünkü benim gözetimimde oldu”  dediğini söyledi.

Haberi olmadan böyle bir cinayetin nasıl işlenebileceği sorusunu da yanıtlayan Selman’ın, "30 milyon insanımız var. 3 milyon devlet çalışanımız var” şeklinde yanıt verdiği de belirtildi.

Katillerin özel hükümet jetlerini kullanıp kullanamayacağıyla ilgili soru soran Smith’e Selman’ın yanıtı şöyle oldu: "İşleri takip etmek için yetkililerim ve bakanlarım var ve sorumlu onlar. Bunu yapma yetkileri var."



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI