radyobir
radyobir

"Kaybedilmiş F. Bahçe Mersin'de bulundu"

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etmesi ve Sarı-lacivertlileri bu sezon ilk kez Süper Lig'de bir maçta üç gol atmasını yazarlar değerlendirdi.

22 Kasım 2015 11:52 | Kategori:

Oyun ve skor ölçü olmamalı - İlker Yasin (Hürriyet)

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş dün Fenerbahçe ile Trabzon diğerlerini saymıyorum; tüm kulüpler büyük sorunla karşıya. Türk futbolunun başı çok ağrıyacak. Devletin kulüplere müdahelesi şart. Kulüpler bu kafayla yönetilemez.

Van Persie gol bölgelerinde eskiye oranla biraz daha hareketli, Alper ve Hasan Ali sol tarafta müthiş etkili...

Gerçeğe dönüş - Şansal Büyüka (Milliyet)

Fenerbahçe doksan dakika içinde bulduğu üç golü, daha ilk 15 dakika içinde bulabilirdi... O kadar iyi, hızlı, iştahlı ve dikine oyun anlayışıyla maça başladı. Özellikle Nani’nin "çalım illetinden” kurtulup, "tek top” anlayışına geçmesi, Fenerbahçe‘nin hızlı hücumlarına büyük katkı sağladı.

Geldiği günden beri en etkili maçlarından birini oynayan Diego’yu gördüm... Geçen haftayı zor bitiren Alper, bu defa çok diri, çok hareketli ve çok yararlıydı...

Rıdvan Dilmen: 'Salak muamelesi yapmasınlar'

Ntvspor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, ligin 12. haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin iki tane iyi ve karakterli oyuncusu var. Yetenek ve çalışma birleşince şahane bir tablo çıkar ortaya. Aziz Yıldırım uzun yıllardır sezon içinde hoca değiştirmiyor. Alıyor hocasını basketbol maçına gidiyor, ben senin arkandayım diyor. Teknik direktörün güvende çalışabileceği bir ortam var. Türkiye'de futbol insanlarına salak muamelesi yapılmamalı. Artık antrenörlerin değişikliklerini falan da biliyorlar. Türkiye'de insanlar 10. yy'dan kalma değiller.

On bir haftanın sultanı - Ercan Güven (Milliyet)

İster skora bakın, ister oyuna; "kaybedilmiş Fenerbahçe” Mersin’de bulundu galiba!
Fenerbahçeliler on bir ayın sultanı Mersin deplasmanını bir kenara yazsın!
Çünkü Pereira ne düşünürse düşünsün, ne yaparsa yapsın, Fenerbahçe’nin futbolcusuyla/taraftarıyla "daha azına” razı olamayacağı bir kırılma noktasıdır bu hafta.
Çıtayı indirmeye teşebbüs eden başaramaz ve bedelini öder bu saatten sonra

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI