radyobir
radyobir

"Kısacası boşanmıyoruz"

Serdar Ortaç uzun süredir Amerika'da olan eşi Chloe Loughnan Ortaç'a kavuştu.

14 Ocak 2019 19:03 | Kategori: Magazin

Önceki akşam İstinye Park Zuma'da yaklaşık dört saat  eğlenen ünlü çift, haklarında çıkan ayrılacakları yönündeki haberlere net yanıt verdiler.

Serdar Ortaç  "Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah'a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor" dedi.

Amerika'da trafik kazası geçiren Chloe Loughnan Ortaç durumuyla ilgili "Yüzde seksen iyileştim. Geldim ve eşimin yanındayım. Ben ölmek üzereydim ve kocamın Amerika'ya beni ziyarete gelmediği için ona kırgın olduğum haberleri gerçek değil. Benim bütün vücudum kırıldı. Süreyya Yalçın benim çok yakın arkadaşım. Ona her zaman şükran duyacağım. Her zaman yanımdaydı" dedi. Haklarında çıkan ayrılık haberlerine de cevap veren Loughnan "Ben artık çok sıkıldım. 7 senedir buradayım ve hep ayrılık konuşuluyor. Kısacası boşanmıyoruz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI