radyobir
radyobir

"Lens'le ilgili beklentim yok!.."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sturm Graz maçı sonrası değerlendirmelerde bulunurken transfer konusunda da kısa bir açıklama yaptı.

04 Ağustos 2017 08:32 | Kategori:

Aykut Kocaman, maç sonu yaptığı açıklamada bazı eksiklerin olduğunu söylerken transfer konusunda da kısa bir değerlendirmede bulundu.

Başarılı teknik adam 2. golü bulamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını söyledi ve ''Aslında beklendiği gibi zor bir maç oldu. Bunu kırabilecek tek şey 2. golü bulmaktı. Ne yaptığını bilen, grup kalitesine sahip bir takımlar. Maçın içinde hep olacaklardı. Bir gol bulurlarsa moral kazanacaklarını biliyorlardı. İkinci golü bulamayınca beklediğimiz gibi gerçekleşti'' dedi.

Uyum sorunu olabileceğinin altını çizen Kocaman, ''Uyum sorununu atlatmak için hem zamana hem de skorlara ihtiyacımız var. Maçın büyük bölümünde kontrolü elimizde tuttuk. Zaman zaman çözülmeler olabiliyor. Büyük bölümünü istediğimiz gibi götürdük ama belli bir dakikadan sonra düşmeler oldu. Ancak golden sonra da iyi bir refleks gösterdik'' şeklinde konuştu.

AYKUT KOCAMAN'DAN TRANSFER VE LENS SÖZLERİ

Temel problemleri hakkında da konuşan Aykut Kocaman ''Bir şeyleri daha oturttuğumuz söylenemez. Bunlarla diğer maçlarda da karşılaşacağız. Bu takım eksikleri kapatabilecek kapasitede. Temel problem herkesin top bizdeyken atak, rakipteyken önce baskıyla sonra kademeli bir savunma anlayışına geçmesini istiyoruz'' dedi.

Transfer konusunda da konuşan Aykut Kocaman ''Transferde her şey sizin insiyatifinizde gelişen bir durum değil. Yarın da olabilir, bir haftaya da uzayabilir. Ancak yöneitmin çabası olduğunu görüyorum. Transfer için pozisyonlar net görünüyor. Açıkçası ihtiyacımız da var. Gelen oyuncuların uyum problemi de olacak. Bu süreyi takım olgusunu öne çıkartarak hasarısz ya da az hasarlı atlatma dönemindeyiz'' ifadelerini kullandı.

Kocaman, Jeremain Lens ile ilgili sorulan ''Lens konusu kapandı mı bir beklentiniz var mı?'' soruyu da yanıtlarken ''Açıkçası kapanıp kapanmadığını bilmiyorum ama bir beklentim yok'' cevabını verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI