radyobir
radyobir

"Lütfen bir kez daha çek!.."

Her yaptığı olay olan şarkıcı Aleyna Tilki önceki gece bir kız arkadaşı ile Asmalımescit Soho Hause adlı mekanda eğlendi.

31 Temmuz 2018 02:04 | Kategori: Magazin

Güzel şarkıcı mekandan sabaha karşı 03.30'da çıktı. Kapısinda aracını beklerken görüntülenen Aleyna Tilki habercilerle ayak üstü sohbet etti.



"Tatil yapmadığınız her halinizden belli hiç yanmamışsınız tatil yapmayı düşünmüyormusunuz sorusuna" Tilki ''Kendimi yaşlanmış hissediyorum, çok yorgunum, çok çalışıyorum. Tatil yapmaya fırsat bulamıyorum. Yapacak olsamda bu Türkiye'de olmaz. Türkiye'de tatil mi yapılır. Yurt dışına gitmeyi tercih ederim '' dedi.



SOKAK'DA DANSLI POZ 

Tilki aracını tam 30 dakika mekan kapısında bekledi gelmeyince yanında bulunan kız arkadaşı ile el ele tutuşarak Beyoğlu sokaklarında yürümeye başladı.



Arkasından flaşlar patlayınca Aleyna Tilki geriye dönerek ''Lütfen bizi bir kez daha çek'' diyerek arkadaşı ile sokak'da dans ederek poz verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI