radyobir
radyobir

"Manik Atak" ünlüleri mestetti

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmenliğini Barış Dinçel'in yaptığı, başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel'in paylaştığı "zamanda bir yolculuk" hikayesini, eğlenceli bir dille anlatan "Manik Atak" ünlülerden tam not aldı.

18 Ocak 2019 14:00 | Kategori: Magazin

Ünlü görüşleri;

Demet Akbağ: Çok mutlu olduğunuzda ağlarsınızya, bu gece öyle oldu. Çok heyecan duyarak, taktir ederek keyifle izledim. Yolları açık olsun, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  

Sedef İybar: Şahane bir oyun olmuş. Kendi hayatımızdan da benzer replikler yakalayınca hem coşkuyla güldüm hem de gözlerim doldu. Çok güzeller bayıldım

Oya Başar: Çok sevdim çok keyifli bir oyun. Biz tiyatroyu anlatırken, insanı insanla anlatma sanatı deriz. Gerçekten burada insanı çok güzel anlatıyorlar. Bihter’in yazarlığını da kutluyorum. İkisinin oyunculuklarını yürekten kucaklıyorum.

Salih Kalyon: Uzun zamandır tatmadığım bir tiyatro zevki tattım. Benim özlediğim sevdiğim tiyatro bu…

Şenay Gürler: İki arkadaşımda muhteşem oynadılar. Çok etkilendim onların samimiyeti, oyunculukları, Bihter’in kaleminin güzelliği her şeyiyle çok güzel keyifle bir oyun izledik.

Aylin Aslım: İyiki gelmişim iki kadının çok etkileyici                               performansını izledik.

Ekin Türkmen: Hem çok güldük hem çok duygusallaştık. Yüksek adrenalinli bir oyun birçok duyguyu yaşattı bize çok güzeldi. 

Uraz -Melis Kaygılaroğlu: İnanılmaz bir performans hiç kopmadan başından sonuna kadar zevkle izledik. İki kadının sahnedeki güçlü performansı çok güzeldi. Umarız bol bol seyirciye ulaşır uzun ömürlü olur.

Ayça Erturan : Uzun zamandır bu kadar keyifli bir oyun izlememiştim. Bu kadar güzel bir metinde görmemiştim. Bihter’ede Devrim’ede büyük tebrikler. Harika bir iş çıkarmışlar, çok mutluyum.

Alper Kut: İki harika performans izledik Çok güldüğümüz ve duygulandığımız yerler oldu. Mutlaka izlenmesi gereken oyunlardan biri… 

Begüm Öner- Ceyhun Fersoy: Son zamanlarda izlediğim en iyi oyunlardan birtanesi ve Bihter’in yazmaya devam etmesi lazım ona çok ihtiyacımız var. Çok keyif aldık öğrenecek çok şeyimiz var.

Ömür Özdemir: Hem güldüren hem hüzünlendiren her duyguyu barındıran bir oyun. Final sahnesinde  güçlü bir performansla seyirciyi uğurluyorlar. Tavsiye ederim

Çağrı Çıtanak:Bizimde gündelik ve çalışma hayatımızda karşılaştığımız modeldeki insanların çok güzel özetlenmiş hali… Herkes için izlenmesi gereken bir oyun.

Oyunda, kılıktan kılığa girip 10’dan fazla karakteri canlandıran Devrim Yakut ve Bihter Dinçel

Ocak ve Şubat ayında İstanbul’un yan sıra Çanakkale, Ankara, Konya ve Antalya’da da seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI