radyobir
radyobir

"Müslümanlara saldırırken kutsal günü seçiyorlar"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Mübarek Miraç Kandilini idrak ettiğimiz gece Suriye'nin belli bölgeleri Amerika, İngiliz ve Fransızlar tarafından bombalanarak birçok insan gözlerini açamadan hayata veda etti. Irak'a da Ramazan'da girdiler, Saddam'ı Ramazan'da idam ettiler" dedi.

15 Nisan 2018 09:10 | Kategori:

Erzurum İl Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen Saadet Partisi Erzurum 6. Olağan İl Kongresine katılan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçmişte beraber oldukları arkadaşlarının şaşkına döndüğünü ve zulmü alkışlayıp, zalime destek verdiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Mübarek Miraç Kandilini idrak ettiğimiz gece Suriye'nin belli bölgelerini Amerika, İngiliz ve Fransızlar tarafından bombalanarak birçok insan gözlerini açamadan veda etti. Her ne hikmetse emperyalistler dünyaya zulmü getirirken kendi memleketlerinde barış türküsü söyleyenler Müslümanların saldıracakları zaman mutlaka Müslümanların kıymetli olan bir günü seçiyorlar. Irak'a da Ramazan'da girdiler, başkanı Saddam'ı Ramazan'da idam ettiler. Suriye'ye saldırırken de Miraç Gecesini seçtiler. Onlara destek verenler cezasını mutlaka bir gün bulacak. Biz alkışlamayız ve destek vermeyiz. Ama ne yazık ki son zamanlarda ülkemiz garp politikalarla yönetiliyor. Geçmişte beraber olduğumuz arkadaşlar şaşkına dönmüşler. Zulmü nasıl alkışlar, nasıl destek verirsiniz. Katledilen, yok edilen, zulme uğrayanlar sadece masumlar ve Müslümanlar."

Karamollaoğlu, sürekli kendilerine ittifak konusunun sorulduğunu hatırlatarak, kendilerinin ilk ittifak kuracağı kesimin gençler, çiftçi ve besici olacağını söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI