radyobir
radyobir

"Oğlum çağırırsa başrol oynarım"

Mahsun Kırmızıgül önceki akşam eşi Ece Binay ve arkadaş grubuyla İstinye Park Zuma'daydı.

29 Mart 2018 02:56 | Güncelleme :29 Mart 2018 08:03 | Kategori: Magazin

Mazlum AYDIN

Mekan çıkışı görüntülenen Kırmızıgül ve eşi uzun süre sonra ilk kez gazetecilere açıklamalarda bulundular.

'4 AYDIR AMERİKA'DAYDIM'

Yoğun çalıştığını söyleyen Kırmızıgül, "Ben 4 aydır Amerika'daydım arkadaşlar. Gerçekten hazırlık sürecine çalıştığımız çok güzel projeler var. Gerçekten yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

'ORHAN ABİ TELİF OLAYINI YAPAMIYOR'

Muhabirlerin "Sahnelere tövbe ettiğiniz doğru mu? Geri döner misiniz sahnelere? Ya da bir filminiz de şarkı okur musunuz?" şeklindeki sorularına Mahsun Kırmızıgül, "Sahneleri özledim aslında. Yoğun konserlerim vardı eskiden. Beni takip eden, seven ve dinleyen çok hayranım vardı. Onları gerçekten çok özledim. Ancak bugün müzik dünyasının durumu içler acısı aslında. Son 15 yılda müzik endüstrisi hiç olmadığı kadar kötü durumda. Tuzu kuru olan sanatçı arkadaşlarımıza sözüm yok ama alt katmanlarda besteci ve söz yazan arkadaşlarımız zor durumda. Bunları görmemiz gerekiyor. Telif yasasıyla ilgili kimsenin bir şey yaptığı yok. Orhan Gencebay uzun süredir bunun üzerine çalışıyor ama bir türlü yapamıyor bu işi. Bütün uygar ülkelerdeki gibi 15 yıl önce düzelmesi gerekiyordu bu durum. Hiç bir yasa ve yönetmelik yeterli değil. Bu yasa bugün çıkmazsa ne zaman çıkacak? Orhan Abi Saray'a gidip 'Bugün çıkaralım' diyecek ve çıkacak. Çünkü Orhan (Gencebay) abi gerçekten değerli bir müzisyen. Hayatını müziğe adamış insanlar zor durumda. Bu bir eksiklik" şeklinde cevap verdi.

'OĞLUM ÇAĞIRIRSA BAŞROL OYNARIM'

"Kızınız Lavin büyüyünce 'Baba ben şarkıcı olacağım' derse onu destekler misiniz yoksa 'Kızım sen oyuncu ol' mu dersiniz?" şeklindeki soruya Kırmızıgül, "Arkadaşlar zaman belirleyecek. Kendisi okuyacak. Biz onun eğitimi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim oğlum (Mahmut Kırmızıgül) da sinema okuyor. Los Angeles'da ve bu sene son senesi. Galiba o da orada çalışmaya karar verdi. Orada kalabilir oğlum" dedi.

Muhabirlerin "Peki oğlunuz 'Baba film çekiyorum. Seni de başrol olarak istiyorum' derse. Teklifi kabul eder misiniz?" sorusuna "Oynarım tabii ya. Oynamaz mıyım? Seve seve, hemen derim" şeklinde cevapladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI