radyobir
radyobir

"Onu çarpar bölerim sanatta"

Kanal D'de 2. Sayfa programına katılan şarkıcı Banu Zorlu, canlı yayında Kübra Hera Aslan ile yaşadığı gerginlikten sonra önceki gün City's de objektiflere takıldı.

10 Nisan 2019 22:39 | Kategori: Magazin

Gazetecileri yaşanan gerginlik hakkındaki sorular karşısında ünlü şarkıcı, Kübra Hera Aslan'ı adeta topa tuttu. Zorlu, "Cehalet böyle birşey işte. İnsanın kendisini bilmesi çok önemli. Ne diyebilirim ki hadsiz. Ben Nereden bileyim bu şahsın Ozan Doğulu ile beraber olduğunu. Ozan'ın boşandığını. Pek magazin takip eden birisi değilim ki. Maden ünlü bir müzisyenle beraber biraz öğrensin bazı şeyleri. Veya Ozan öğretsin. Yoksa ben onu çarpar bölerim sanatta. Cahil cahil konuşuyor. Anladığım kadarıyla reklam yapmaya çalışıyor bu şahıs. Ben zaten o şahsı tanımıyorum ki. ilk bu programda kendisini gördüm. Ne iş yapar, kimdir, şarkıcı mıdır yoksa müzisyen midir" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI