radyobir
radyobir

"Programa çıkmam tesadüftü"

Sunucu Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı City's' AVM'de objektiflere takıldı.

24 Eylül 2018 11:40 | Kategori: Magazin

Güzel sunucu, geçtiğimiz gün "2.sayfa" programına konuk olmuş ve yakın arkadaşı Demet Akalın'ı bu zor günleri için program'da gözyaşlarına boğulmuştu. Kendisine gelen olumsuz tepkilere Özlem Yıldız, programa çıkmasıyla olayın aynı güne gelmesi sadece tesadüf olarak değerlendirdi.

Yıldız,"Benim programa üç hafta önce'den verilmiş bir tarihti. Ben programa çıkacağım günü sözü verirken ne boşanma olayı vardı, ne de haciz olayı vardı. O akşam beni aradıklarında hatırladım programa çıkacağımı. Ben de "insanlar yanlış anlar" diye kendilerine önümüzdeki hafta çıkmam gerektiğini söyledim ama onlarda "Bu saatten sonra konuk bulamayacaklarını ve çok zor durumda kalacaklarını" söyledikleri için programa çıkmak zorunda kaldım. Çok kötü bir tesadüf oldu benim ki. Keşke olmasaydı hiç bir şey. O gün ben de iyi değildim moral olarak" şeklinde konu hakkında açıklık getirdi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI