radyobir
radyobir

"Rakibim Messi değil"

Real Madridli Cristiano Ronaldo, "Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Messi'ye değil, Barcelona'ya karşı oynayacağım ve onlar çok iyi bir takım"

23 Ekim 2014 16:20 | Kategori:

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, hafta sonu oynanacak "El Clasico" için "Lionel  Messi'yle değil Barcelona ile karşılaşacağım" dedi.
FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, son maçlarda üst üste  attığı gollerle dikkati çeken Portekizli yıldızın, cumartesi günü  karşılaşacakları Barcelona'ya ilişkin değerlendirmeleri yer aldı.
Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile arasındaki rekabetin  karşılaşmaya yansımayacağını söyleyen Ronaldo, "Zorlu bir karşılaşma bizi  bekliyor. Messi'ye değil, Barcelona'ya karşı oynayacağım, onlar çok iyi bir  takım" ifadelerini kullandı.
Liverpool'a attığı golle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 70 kez fileleri  havalandıran Ronaldo, 71 golle turnuvanın gol rekorunu elinde tutan Raul'ün  istatistiğine yaklaşmasının önemli olmadığını belirterek, "Rekorlar beni  endişelendirmiyor çünkü işimi severek yapıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
İngiltere'de gol attığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan 29  yaşındaki oyuncu, "Kazanarak 3 puan almak çok güzel. Bizim için önemli bir  zaferdi. Önemli olan rekor kırmak değil, takım olarak iyi ve atak bir futbol oynayabilmek" diye konuştu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI