radyobir
radyobir

"Sahanın zeminini kumlamışlar!.."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

07 Kasım 2015 21:09 | Kategori:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 4-3 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Konuşulacak çok şey var ama diyecek hiçbir şey yok. Golü düşünen bir takımın son dakikalarda bu golleri yememesi lazım. Maalesef başaramadık. Bir türlü de ders çıkaramıyoruz. Önde olduğumuz kaç tane maçı, Astana da bunlardan bir tanesi, elimizde tutmayı başaramadık. Demek ki bunun üzerine biraz daha ciddi durmalıyız. Rizespor'u tebrik ediyorum."

"Bu kadar kolay çıkartılır mı?"

"Umut'un kartlarını bilmiyorum, hakeme de bir şey söylemek istemiyorum ama hafif gibi geldi bana. Umut bilerek dirsek atacak son oyunculardandır bu ligde. Hadi ilk sarı kartı bu kadar kolay çıkartmışsın, ikinci de bu kadar kolay çıkartılır mı? Suçlamak da istemem. Buradan gerekli dersleri almamız gerekiyor artık."

"Sahanın zeminini kumlamışlar"

"Sahanın zeminini tamamen kumlamışlar. Az kullanılan adeleler gitti. Maçların yorgunluğu da oyuncuların üzerine birikince sakatlıktan dolayı değişiklikler yaptık. Her şey rağmen, 10 kişi bile kalsan, topu kenarlara taşı, gel ceza alanı üzerine savunmanı yap, gol yeme. Biz Galatasaray'ız, bunu başarmalıyız. Başaramazsanız, mağlup olmak zorundasınız."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI