radyobir
radyobir

"Sahnede özgür olmak istiyorum"

Güzel popçu Hande Yener, önceki akşam Girne'deki Chamada Clup'te sahne aldı. Performans öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, cesur kıyafeti ile dikkat çekti.

25 Mart 2019 02:52 | Kategori: Magazin

Sahne kıyafetine her zaman önem verdiğini belirten popçu, "Beni dinleyenler için her zaman özeniyorum, benim için sahnede özgür ve güzel hissetmek çok önemli" dedi. Yıllara meydan okuyan Yener, "Evet arkadaşlar bu konuya açıklık getirelim, ben yaşımı mı gösteriyorum?. Bundan sonra bana 46 değil, 26 demenizi istiyorum. Dün gece bile saat 02:00'de spor yaptım" diyerek kahkaha attı.

"İnsanlar sağlıktan çok güzelliği önem veriyor"

Yakın zamanda güzellik merkezi açacak olan Yener, "Evet ben güzellik merkezi açacağım, Ümit de spor salonu açacak. Kısmet olursa 2 ay içinde bitecek ve açılışımızı yapacağız. Ümit spor salonuyla, ben de güzellik merkeziyle ilgileneceğim. İşlerimiz ayrı olacak, ama her daim birbirimize destek olacağız" dedi. Herkesin güzelleşmeye ihtiyacı olduğunu belirten popçu, "İnsanların her zaman güzel görünmeye ihtiyacı var, son zamanlarda sağlıktan çok güzelliği önem veriliyor" dedi. 



"Willy'in eşi beni kıskandı"

Yıllardır yavru vatan Kıbrıs'ta sahne alan Yener, "Kıbrıs'ı çok seviyorum, burası benim için evim oldu. Kısmet olursa buradan ev alacağım, çok istiyorum" dedi. Aynı mekanda sahne alan yabancı sanatçı Willy William ile tanışan Yener, "Willy ile düet olabilir, ikimizde buna sıcak bakıyoruz. Uygun şarkıyı bulursak, belki yaparız" dedi. Sosyal medya hesabından Willy'i takip eden ve karşılık alamayan Yener, "Evet beni takip etmiyor, çünkü tanışma yemeğinde eşi güzelliğimden dolayı beni çok kıskandı. Ben de nişanlı olduğumu söyledim, ama kıskançlığından vazgeçmedi" dedi. 

"36 bedenim taş gibiyim" 

Yakın zamanda sürpriz bir şarkı çıkaracağını belirten Yener, "Yeni şarkı var, bestecisini söylemem. Afrikada klip ve fotoğraf çekimi yapacağız" dedi. Fiziğine her zaman güvendiğini belirten popçu, "Ben hala 36 beden ve taş gibiyim, patates değilim" diyerek espri yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI