radyobir
radyobir

"Seçimden sonra bakarız"

Türk sinemasının jönü Kadir İnanır, önceki akşam Arnavutköy Sur balıkta arkadaşları ile akşam yemeğinden çıkarken objektiflere takıldı.

24 Mayıs 2018 12:15 | Kategori: Magazin

Oldukça dinç görünen İnanır kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kadir İnanır Sağlık durumu ile ilgili herşeyin yolunda gittiğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Fatsa’da kendisini görmek için intahara kalkışan bir hayranı olduğu ve onunla görüşüp görüşmediği sorulan İnanır "Ben dağdaydım orada telefon zor  çekiyor, iletişim kuramadık. Kendisi ile halada görüşemedik "dedi. 

Yeniden ekranlara  dönüp dönmeyeceği konusu hatırlatılan İnanır ” Biliyorsunuz önümüzde 24 haziran seçimleri var önce o bir geçsin sonrasına bakarız. Önce ülkemizin projesi var önce ülkemizin sorunları bir çözülsün gerisine bakacağız " dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI