radyobir
radyobir

"Sevişmeler hayatın içinde var"

Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Yasemin Allen, önceki gece Arnavutköy'de görüntülendi. Bir mekandan çıkan oyuncu, giyim tarzı ile görenleri şok etti.

16 Aralık 2017 02:44 | Kategori: Magazin

Havaların soğuk olmasına rağmen mayo üzerine transparan bir elbise tercih eden Allen, ilginç tarzı ile herkesin dikkatini çekti. Yalnız başına yürüyen oyuncu, ara sokakta bulunan iki erkek arkadaşının olduğu eve geldi.

Kapının önünde muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Özel bir partiden çıktım, sizin geldiğini fark edince koşarak buraya geldim. Ancak yine de size yakalandım" dedi.

'Fi' dizisinde rol alan oyuncu, sevişme sahneleri hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Allen, "Bunlar gerçek hayatın içinde yok mu, normal şeyler?" dedi. Kısa süre sonra evden çıkan oyuncu, mekana el ele tutuştuğu erkek arkadaşı ile gelerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI