radyobir
radyobir

"Sezen Aksu'dan onaylıyım"

Şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein, müzisyen Emir Ersoy ve ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'yi ağırladı. İlk kez Emir Ersoy'un "RocKuba" albümünde bir araya gelen ve büyük ilgi gören ikili, hazırladıkları özel repertuarla dinleyicilerden tam not aldı.

17 Şubat 2019 02:20 | Kategori: Magazin

Zaman zaman konuklarla komik anılarını da paylaşan Gonca Vuslateri "Şahane müzisyen Emir Ersoy ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. En yakın arkadaşlarım bile neden şarkı söylediğimi merak ediyor. Evet burada açıklıyorum; ilk dizimde 'Gönül Dağı’nı söylemiştim ve ilk arayan Sezen Aksu olmuştu. Kızım sen neden şarkı söylemiyorsun diyerek… Sezen Aksu onaylıyım ve şarkı söylemeyi çok seviyorum. Kendime enerjimi akıtacak yeni bir alan yarattığım için mutluyum” dedi.

Yaklaşık iki saat süren program boyunca geçmişten günümüze birçok şarkıyı, kendilerine özgü tarzlarıyla seslendiren ikili, unutulmaz bir geceye imza attılar.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI