radyobir
radyobir

"Sinan bizim için özel birisi"

Ağaoğlu Maslak 1453 Pm Restaurant'ta önceki gün R&B konseptli gecede dj kabininde ünlü dj Big-G vardı.

01 Ekim 2018 14:33 | Kategori: Magazin

Hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu mekanda dj Big-G playlisti ile kalabalığı coşturdu. Kalabalığın yanı sıra Big-G'yi dinlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Buse Narcı ve şarkıcı Günsu da vardı. Yaklaşık iki buçuk saat kadar dj kabininde kalan dj Big-G ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar dur duraksız eğlenen kalabalık daha sonra mekandan ayrıldılar.

BUSE NARCI "SİNAN BENİM İÇİN ÖZEL BİRİSİ"

Sinan Akçıl'ın eski sevgilisi Buse Narcı ve yakın dostu Günsu ile birlikte Maslak 1453 Pm Restaurant çıkışında görüntülendi. Gazetecilerin Sinan Akçıl soruları üzerine Buse Narcı "Görüşsekte, görüşmesekte Sinan'ın benim hayatımda özel bir yeri var. Sinan Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından birisi ve bir kez daha tekrarlıyorum benim için de özel birisi ve her zaman öyle olacak, ne olursa olsun dostluğumuz daim kalacak. Günsu da zaten Sinan'ın yakın dostu." sözleri ile Sinan Akçıl sorularına açıklık getirerek, hızlı adımlarla evinin yolunu tuttu

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI