radyobir
radyobir

"Sinan kendi yazdı, kendi oynadı"

Geçtiğimiz günlerde poçu Sinan Akçıl ile adı aşk dedikolarına karışan güzel oyuncu Buse Narcı, önceki akşam Nişantaşı'daydı.

10 Ağustos 2018 16:08 | Kategori: Magazin

Atiye sokakta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Narcı, "Sinan bey ile ilişkiniz başlamadan bitti.Bunun nedeni nedir?” sorusuna kahkaha atarak cevap verdi.

Güzel oyuncu, " Ben de gazeteden okudum, güya ortak kararımızmış. Hayatımda böyle birşey duymadım. Herhalde Sinan bu kararı ikinci kişiliğiyle almış. Zaten birşeyin sonlanması için ilk önce başlaması lazım, arkadaşlıktan öte birşey geçirdik galiba. Kendi kendine bitirmiş bu ilişkiyi. Kendisi iyi bir şarkı yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olur. Bizim arkadaşlığımızı çünkü kendi yazdı, yönetti ve oynadı. " cevabını verdi.

Sinan Akçıl’a "O benim Yunan heykelim dediğiniz doğrumu” sorusuna ise "Bana bir AVM’de soru sordular Sinan bey iyi spor yapıyor nasıl buluyorsunuz dediler. Ben de spor yapa yapa heykele benzemiş dedim. "  dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI