radyobir
radyobir

"Sneijder herşeyi biliyordu"

Hamza Hamzaoğlu'nun gidişi Galatasaraylılar için sürpriz oldu ama Sneijder için hiç de öyle değildi. Çünkü Başkan Özbek, Hollandalı ile yaptığı sözleşme pazarlıkları sırasında, genç hocanın vadesini çok kısa tutmuş, yeni aday profilini bile ortaya koymuştu.

03 Aralık 2015 11:14 | Kategori:

Uzun süren pazarlıkların ardından 4 Ekim’de Galatasaray ile 2018’e kadar sözleşme uzatan Wesley Sneijder’in nasıl ikna edildiğine dair çok şey yazıldı, söylendi. Ancak şimdi okuyacaklarınız gündeme bile gelmedi. Buna göre, Galatasaraylı taraftarlara, hatta birçok futbolcuya bile ‘sürpriz’ olan Hamza Hamzaoğlu ayrılığı Hollandalı için son derece ‘olağan’ bir durumdu. Çünkü Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek’in Sneijder ile yaptığı sözleşme pazarlıklarında hocanın kaderi de masaya yatırılmıştı.

‘Ömür boyu kalabilirim’

Görüşmeye Sneijder’in Galatasaray’daki geleceğine dair beklentileri damga vurdu. "Buradan ayrılmayı hiç istemedim. Ben çocuğumun bile burada doğmasını istiyorum. Yeter ki, gelecekle ilgili ortak bir noktaya gelelim” diyen başarılı futbolcunun, "Futboldan sonra antrenörlük için de burada kalmayı, kurslara katılmayı düşünüyorum. Hatta başlangıcı altyapıda bile yaparım. Bunun için sizden destek istiyorum. Hayalim bir gün Galatasaray’ın başına geçmek. O zaman pahalı yıldızlarla değil, kendi yetiştirdiğimiz isimlerle başarıyı yakalarız. Kısacası ben ömür boyu Galatasaraylı kalmak istiyorum” sözleri Başkanı çok etkiledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI