radyobir
radyobir

"Şöhret ve para için geliyorlar"

Ekranların sevilen oyuncusu Onur Büyüktopçu, önceki akşam Akmerkez'deki Serefina adlı mekanda arkadaşları ile bir araya geldi.

15 Haziran 2018 14:06 | Kategori: Magazin

Büyüktopçu, "Bugün arkadaşlarım ile bir araya geldim, hasret giderdim. Program yaptığım için pek vaktim olmuyor, onu değerlendirdim" dedi.

Sunduğu yemek programında bazı zamanlarda gerginlik yaşanmasına değinen muhabirlere yanıt veren oyuncu, "Sonuçta bu para için yapılıyor, malesef bazı yarışmacılar olduğu karakterin dışına çıkıyor. Ancak ben buna müsaade etmiyorum, kendimden ödün veremem" dedi.

Dizi sektörünün daha iyi olduğunu belirten oyuncu, "Artık büyük paralar verilmiyor, eski oyuncuların yerini yeniler almaya başladı" dedi.

Aşk hayatında kimse olmadığını belirten Büyüktopçu, "Bazı insanlar bana şöhret ve para için geliyor gibi hissediyorum, kalbime dokunan olursa neden olmasın?" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI