radyobir
radyobir

"Tarkan'la anlaştık şarkımız çıkıyor!.."

Bülent Ersoy önceki akşam menajeri ve DMC yapım şirketi yetkilileriyle Arnavutköy Eftalya'da bir araya geldi. Yaklaşık iki saat kaldığı mekanda meze çeşitleri ve yaklaşık iki kilo lüfer yiyen Ersoy, mekan çıkışı objektiflere poz verdi.

23 Kasım 2018 13:04 | Kategori: Magazin

Yeşil kıyafeti ve çantasıyla mekana çağırdı kiralık VIP araçla Arnavutköy'den ayrılan Bülent Ersoy, muhabirlerin "Tarkan Bey ile 'Ümit Hırsızı' adlı şarkı çalışmasını tamamladığınız ve piyasaya çıkaracağınız doğru mu?" şeklindeki sorusuna Ersoy "Tarkan Bey'le anlaştık. Şarkımızın yakın zamanda çıkıuor inşallah. Bugün onun görüşmesini burada gerçekleştirdik" dedi. Bülent Ersoy mekan çıkışı kendisini gül yağmuruna tutan çiçekçilere 200 lira verdi. Çiçekçilerin "Bülent ablamız hükğmet gibi kadınsın. Seni çekemeyen anten taksın" sözleri Bülent Ersoy'u neşelendirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI