radyobir
radyobir

"Tatil kentim Paris"

Kızıl saçları, saydam teni ve güçlü oyunculuğuyla hayran olduğumuz Julianne Moore, Marie Claire dergisine ev temizliği yapma tutkusundan, yazdığı çocuk kitaplarından ve sihirli parfümünden bahsetti.

29 Aralık 2014 18:01 | Kategori: Magazin

MUTFAK MASAMDA... Tom Ford okuma gözlüğüm ve Cadılar Bayramı'ndan kalan balkabağı şeklinde bir mumluk duruyor.

BAŞUCUMDA... George Saunders'a ait bir hikaye serisi, yedek okuma gözlüğüm, abajurum ve Cross Sentiment Scarlet dolmakalemim var.

GİZLİ YETENEĞİM... Olağanüstü güzel temizlik yaparım. Hatta şu an bunları yazarken paspasa hazırım!

ŞU AN AYAĞIMDA... Topuğu gold olan Tom Ford botum var.

BAKTIKÇA KEYİF ALDIĞIM... Kızım Liv'in kızıl saçları. Bana çekmiş!

GÜZELLİK RUTİNİM... Yorgunluktan bitsem de makyajımı çıkarırım. Evden kışın da dahil güneş koruyucumu sürmeden çıkmam. Cilt temizliği benim için çok önemli. Yüzümü sıvı temizleyiciyle yıladıktan sonra bir de krem temizleyiciyle silerim. Ardından da L'Oreal'in Age Perfect Cell Renew'unu sürerim. Sabah Kiehl's'ın Musk'ından birer damla bilek içlerime sürmezsem o günüm kötü geçer.

FAVORİ TATİL ŞEHRİM... Kesinlikle Paris. 50'nci yaşıma da ailemle orada girdim. Her sokağını karış karış bilirim.

HAKKIMDA BİLİNMEYEN... Her şeyden, hatta mesleğimden de öte çok iyi bir okurum. Özellikle Laura Ingalls Wilder, Louisa May Alcott, Pearl S. Buck, Edith Wharton ve Henry James'i çok severim. Çoğu kişi benim de çocuk kitapları yazdığımı ne yazık ki bilmez.

SPESİYALİM... Sebzeli lazanya! Biliyorsunuz, uzun süre şef Mario Batali'den ders aldım.

EN SON İZLEDİĞİM FİLM... Roberto Rossellini'nin Stromboli'si. Zaten iflah olmaz bir Ingrid Bergman hayranıyım.

EN SIK GİTTİĞİM MEKANLAR... Sushi için Tomoe, pizza için Otto, bir şeyler içmek için Bar Pitti ve Piccolo Angolo, geleneksel Amerikan mönüleri için de Shorty's.

EN SON SATIN ALDIKLARIM... Dior'dan üzeri çiçekli bir clutch, Armani'den bir çift deri eldiven ve oğlum Caleb için kaykay.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI