radyobir
radyobir

"Tekrar barışabiliriz!.."

2013 yılında dünya evine girdiği Derya Çavuşoğlu ile tek celsede boşanan oyuncu Bekir Aksoy, biten eliliği hakkında ilk kez konuştu.

08 Temmuz 2017 00:55 | Kategori: Magazin

Nişantaşı’nda görüntülenen Aksoy ayrılıeın sorumlusunun eşi olduğunu vurguladı ancak barışma olabileceğini söyleyerek kafaları karıştırdı.

Bekir Aksoy, ”Bizim evliliğimizde etkileyen en önemli şey Derya’nın hareketli yaşamı, genç bir insan okuyor, kariyer yapmak istiyor ve çocuğa ben bakıyorum, çocuklar tek başıma kalıyorum ve bu bir zaman sonra zorlaşıyor benim sıkıntılarımdan biri bitmesinin en önemli nedeni bu” şeklinde konuşarak evliliğin neden bittiğini açıkladı.

Bir çocukları olduğunu ve gelecekteki hayatın belli olmayacağını söyleyen Aksoy, ”Türkiye’de asıl şiddet erkeğe yapılıyor, herşeyin suçlusu erkek olarak gösteriliyor. Bir evliliği bitirdik yine suçlu biz olduk. Boşandığım için dert de ve keder de değilim keyfim yerinde, bakarsın 1 sene sonra otururuz konuşuruz herşey düzelir çocuk var neler olacağı bilinmez” diyerek hem üstüne çok gelindiğini hem de barışma olabileceğini vurguladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI