radyobir
radyobir

"Torun sahibi olabilirim"

Hülya Avşar önceki akşam Tarabya Kıyı Balık'ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Gece sonunda hesap ödemeye doğru giderken kendisini gazetecilerin beklediğini gören Avşar, minik yeğeniyle birlikte basın mensuplarının yanına geldi.

12 Ocak 2019 02:18 | Kategori: Magazin

Muhabirlerin "Yeğeninizle gece boyunca vakit geçirdiniz. Sizin bebek hasretiniz mi var yoksa?" şeklindeki sorusuna gülerek "Benim için hayır. Ama torun için bir kaç sene sonra normal bence. Benden çok küçük insanların torunu var. Artık torun sahibi olmanın yaşı hiç belli olmuyor vallahi" yanıtını verdi.

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Geçtiğimiz sene çıkardığı 'Selfi' adlı sinema filminin gişede 2487 kişi izlenme ile dibe vurması hakkındaki sorulara Hülya Avşar "Üretilen hiçbir şey için pişman değilim. Gün gelir hak ettiği yeri bir gün bulur. Ama asla pişman değilim" dedi.



'İBO FIRSATÇI BİRİ'

Yakın dostu İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra 'İbo Show' programıyla ekrana döneceği hakkında yorum yapan Avşar "Her gün bin beş yüz kere görüşüyoruz. Ben yürekten destekliyorum. İbo bence tembellik yapıyor. Yapsa, o kadar çok şey hayata geçirebilecek gücü var ki. Bana bir şarkılar söylüyor ah bir duysanız. O kadar güzel ki bir duysanız... Ama tembellik yapıyor, o da fırsatçı. Eyvah!" dedi.

'BANA NE YA'

Muhabirlerin "Eski hayat arkadaşınız Sadettin Saran ile şimdiki sevgilisi Emina Jahovic arasındaki aşkı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Ayhhhh! Cevap vereyim mi? Bana ne ya" dedi ve güldü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI