radyobir
radyobir

"Trabzon benim herşeyim!.."

Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin, bugün düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı. Törende yaptığı konuşmada Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı suçlayan Zengin, "Trabzonspor benim her şeyim" dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "Erkan'la konuşmamız 10 dakika bile sürmedi. Erkan için İsveç'e iyi ki gitmişim. Trabzonspor için her yere giderim" diye konuştu.

22 Ocak 2015 12:17 | Kategori:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yeni transfer Erkan Zengin, basın toplantısında bordo-mavili takım ile resmi sözleşme imzaladı.
Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Konuşmamız 10 dakika sürmedi. Uçak hazır dedik. O da ''Başkanım buraya geldiniz. Ben de Trabzonspor'da oynamaktan şeref duyarım'' dedi. Umut ediyorum ki basındaki kirliliği sahaya çıktığı zaman verdiği mücadele ile Erkan Zengin'in kim olduğunu herkese gösterecektir. Hem Trabzonspor istedi hem de Trabzonspor'un hocası istedi. İnanıyorum Trabzonspor'un onun tarzında bir oyuncuya ihtiyacı vardı. Sahada da beklentilerin üzerinde bir performans gösterip, uzun yıllar bize hizmet edecektir" dedi.

ERKAN: "İSTANBUL'DA BİR KULÜPLE GÖRÜŞTÜM"

Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin, "Trabzonspor'a geldiğim için inanılmaz mutluyum. Trabzonspor için her şeyimi ortaya koyacağım. 20 gündür ne çektiğimi kimse bilemez. Benim Eskişehir'den ayrılışım çok farklıydı. Kimse bilmez bunları. Evimi sattım, İstanbul'a gittim. Bunlar konuşulmuştu ve Trabzonspor transferde hiç yoktu. Oradan ayrılırken başkanımız bana 'Gidebilirsin' dedi. O zaman Trabzonspor hiç yoktu. Ben de İstanbul'da bir kulüple görüşmeye gittim" diye konuştu.

ERKAN: "TRABZON İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

Bşkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisini ikna etmek için İsveç'e gelmesinden etkilendiğini söyleyen Erkan Zengin, "Bu olaylar buraya kadar geldi. Ama başkanımızın ve hocamızın İsveç'e gelmesi benim için her şeyimi bitirdi. Trabzonspor bundan sonra benim her şeyim. Bunu yürekten söylüyorum. Bana o zaman bir söz verildi, başkanımız tutmadı. Ben de o dönem ona göre bir açıklama yaptım. Ama burada olmaktan inanılmaz mutluyum. Bana bu kadar değer veren başkan ve hoca. Bu saatten sonra Trabzonspor için her şeyi yaparım" diye konuştu.

ERKAN: "BASKIYI KALDIRAMIYORSAM..."

Bordo-mavili takımda baskı hissedip hissetmeyeceği sorulan Erkan Zengin, "Bu baskı her zaman var. Eskişehir'de de vardı. Sahaya çıktığın zaman yüzde yüzle oynaman, en iyisini yapman lazım. Bu olaylardan sonra biraz daha baskı olabilir ama ben bu baskıyı kaldıramıyorsam zaten futbol oynamamalıyım" ifadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU: "YİNE GİDERİM"

Erkan Zengin için İsveç'e gitmesinin eleştirilmesi hakkında soruya cevap veren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Erkan tarzında bir oyuncuya Trabzonspor'un ihtiyacı olduğunu teknik heyet söylüyor. Biz de onaylıyoruz bunu. Bir yere gitmeyeceğini söyleyip, Moskova'ya giden oyuncular da var. Biz Trabzonspor'a hizmet etmek için gurur yapmayız. Yarın da gitmem gerekiyorsa yine giderim. İyi ki de gitmişim. Sadece Erkan'ı alıp gelmek değil, onun orada ailesini tanımak da bizi memnun etti" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE'YE AĞIR GÖNDERME

Fenerbahçe ile aynı isimleri istedikleri yönündeki soruya da cevap veren Hacıosmanoğlu, "Biz Trabzonspor'a katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları almak derdimiz. Bizim talip olduğumuz oyunculara talip olanlar olabiliyor. Bizim derdimiz oyuncuya inanıyorsak onu Trabzonspor'a kazandırmaktır. Daha önce de söyledim, baş neyse organlar da aynıdır. Eskiden söylerlerdi, İstanbul takımlarının talip olduğu oyuncuları Trabzonspor alamaz diye. Böyle bir durum yok. Trabzonspor'a katkı sağlayacak isimler için riski göze alacaksınız. Takip ettiğimiz oyuncular var. Onları da hocamızın isteği doğrultusunda kadromuza katmaya çalışacağız" dedi.

ERKAN: "BİR HAFTAYA HAZIRIM"

Son durumu hakkında konu şan Erkan Zengin ise "Hocam bir program hazırladı bana. İnşallah bir hafta içerisinde hazır olacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
Bu arada Erkan Zengin'in bordo-mavili takımda 99 numaralı formayı giyeceği açıklandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI