radyobir
radyobir

"Trabzonspor'a yakışan bir yönetim ortaya koyduk"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün geleceğine sahip çıkmak düşüncesiyle başladıkları görevde, kulübe yakışır bir yönetim ortaya koyduklarını düşündüğünü söyledi.

07 Kasım 2018 16:59 | Kategori:

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, görevde bulundukları 7 ay boyunca bordo-mavili kulübe ait olan dergiden başkan unvanıyla taraftarlara seslenmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Ben ve yönetim kurulum olağanüstü bir kurulda ve olağanüstü şartlar altında göreve geldiğimizde aklımızda sadece ‘Trabzonsporumuzun geleceğine sahip çıkmak’ düşüncesi vardı. Ne kulübün borçlarını ‘yük’ olarak gördük; ne de camianın yılgınlıklarını. Trabzonspor’a gönül veren tüm taraftarlarımız gibi bizler de Trabzonspor mirasını, büyüklerimizden devralmıştık ve kulübün zor zamanında böyle bir göreve layık görülmenin onurunu taşıyorduk sadece" diye konuştu. 

"ÖZLENEN, KENETLENEN TRABZONSPOR’U ORTAYA KOYMAK" 

"Bu yedi ay boyunca tüm önceliğimiz kulübün ekonomik durumunu toparlamaktı. Enerjimizin ve mesaimizin çok büyük bir bölümünü buna ayırmıştık. Yeni gelir kaynakları oluşturmak, yeni sponsorlar, destek ve bağışlar bulmak için çalıştık. Bu çabadan arta kalan zamanımızı ise, geçmişin kırgınlıklarını, yılgınlıklarını geride bırakarak camiamızın yeniden bütünleşmesi için çalıştık. Bu çabanın bir de adı vardı: #YanYana! Amacımız, bordo ve mavi gibi yan yana durarak, özlenen, kenetlenen Trabzonspor’u ortaya koymaktı" ifadelerini kullandı. 

"RAHAT BİR VİCDANLA" 

Geride kalan 7 ayın muhasebesini yaparken, kendisi ve yönetim kurulu olarak çok çalıştıklarını, verdikleri hizmet ve ortaya koyduğu çabadan dolayı da rahat bir vicdanla camiaya seslendiklerini söyleyen Başkan Ağaoğlu, "Biz bu kulüpte yöneticilik yapmanın büyük bir onur olduğuna inanırken; bu unvana haksızlık edenler de vardı. Yöneticiliğimiz boyunca, bir başka önceliğimiz de onlardan hesap sormak oldu; olmalıydı. Bu nedenle geçmişin büyük ve sarması zor yaralarını ortaya çıkardık. Bu anlamda Trabzonspor’a yakışır bir yönetim ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Çünkü Trabzonspor dik oynardı. Dik oynadığımız gibi dik yönetmenin rahat vicdanıyla" açıklamasında bulundu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI