radyobir
radyobir

"Türkiye'den kimseyle anlaşmadım"

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile görüştüğü iddiaları hakkında konuştu.

21 Nisan 2016 15:28 | Kategori:

Spor Toto Süper Lig’de tarihlerinin en kötü sezonlarını geçiren Galatasaray ve Trabzonspor, gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör arayışlarına şimdiden başladı. İki takım da rotayı, adı her dönem Türkiye’deki kulüplerle anılan Mircea Lucescu’ya kırdı. Vitor Pereira’dan memnun olmayan Fenerbahçe yönetiminin de gelecek sezon için Rumen teknik adam hakkında nabız yokladığı iddia edildi.

Özellikle Galatasaray’ın başarılı çalıştırıcı ile yüzde 85 anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin ardından Rumen basınına konuşan Mircea Lucescu, iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşme yapmayacağını belirten Lucescu, "Bunları defalarca tekrarladım. Bu tür haberler benim ve taraftarların hoşuna giden bir durum değil. Açık olmak gerekirse de sezon sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğim. Ne Trabzonspor ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ile anlaşmaya varmadım” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI