radyobir
radyobir

"Türkler beni sevmiyor!.."

Oyuncu Sibel Kekilli, 'Duvara Karşı' ve 'Ayrılık'ta canlandırdığı karakterlerden dolayı çoğu Türkün kendisini sevmediğini söyledi.

29 Mart 2015 10:32 | Kategori: Magazin

Dünyaca ünlü oyuncu Sibel Kekilli, dördüncü sezonunda veda ettiği ‘Game of Thrones’ dizisinin senaristi George R. R. Martin ile Meksika’da buluştu. İkili, Arte kanalı için çekim yaptı. Ünlü oyuncu katıldığı programda, "Türk müziğini, yemeklerini ve kültürünü seviyorum. Çoğu Türk insanı ise beni sevmiyor. Çünkü ‘Duvara Karşı’ ve ‘Ayrılık’ta canlandırdığım karakterler Türkleri kötü gösteriyordu” dedi.

'KADINA YÖNELİK ŞiDDETi ÖNLEMEK iÇiN ÇALIŞIYORUM'

Sibel Kekilli Kadına şiddete hayır demek için Terres de Femmes gibi organizasyonlarla çalıştığını belirtti. Oyuncu, katıldığı bir konferansta, ‘Şiddet, İslam kültüründe vardır’ dedi için Türkiye’nin Berlin Başkonsolosu’nun toplantıyı terk ettiğini söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI