radyobir
radyobir

"Üzülen kadın olmak istemiyorum..."

Hadise, Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kardeş Kültürlerin Festivali'nde sahne aldı. Şarkıları ve danslarıyla sevenlerine unutamayacakları bir konser yaşatan Hadise özellikle kırmızı seksi sahne kostümüyle nefes kesti!..

26 Eylül 2017 02:59 | Güncelleme :26 Eylül 2017 09:10 | Kategori: Magazin

Güzel şarkıcı ikinci klibini "Şampiyon” adlı albümünde "Sıfır Tolerans" adlı parçaya çekecek olan Hadise, "Bu kez oyunculuk yeteneğimi de kanıtlayacağım. Aslında dans edilecek fıkır fıkır bir şarkı olmasına karşın biraz daha duygusallaştırmak istiyorum. Çekimine 1 hafta kala konsepti değiştirdik. Bu olabiliyor. Sanatçı ruhu böyle bir şey. Bir anda başka bir şeyden ilham alıyorsunuz ve onu yapmak istiyorsunuz. Şarkı seçerken kadını güçlü gösteren şarkı sözlerini tercih ediyorum. 'Ben aldatıldım, ben yalnız kaldım' sözlü şarkılar bana yakışmıyor. Üzülen kadını yansıtmak istemiyorum. Üzüldüğüm şeyleri aklımdan silmeyi tercih ediyorum” dedi.

"O Ses Türkiye” programında yer alacağı için bir hayli heyecanlı olduğunu ifade eden Hadise, "Bir kere Yıldız Tilbe var. Yeni bir kan, yeni bir enerji. Bu kesinlikle hepimizi çok etkileyecek. Bence çok eğleneceğiz. Yıldız Tilbe’nin kalitesi, müzik bilgisi ortada. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Bu anlamda çok heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI