radyobir
radyobir

"Vahide ile yol arkadaşlığımız devam ediyor"

Ünlü oyuncu Altan Gördüm, Kedi Sahne Sanatları'nın yeni oyunu ''Çiçekçi Sokağı Cinayeti' ile beş yıl aradan sonra tiyatro döndüğünü söyledi.

03 Mart 2019 02:54 | Kategori: Magazin

Önceki gün Nişantaşı City's AVM'de alışveriş turunda objektiflere takılan Gördüm, "Tiyatro kökenli oyuncular için, sahne antreman alanıdır. Biz de antereman yapıyoruz paslanmamak için. Beş yıl aradan sonra tiyatro sahnesinde de olmak güzel tabi" dedi. Eski eşi Vahide Perçin ile iş ortaklığının devam ettiğini söyleyen Altan Gördüm, "Bizim evliliğim bitse bile yol arkadaşlığımız devam ediyor ve aynı zamanda menajerim" dedi.

Bu arada usta oyuncu hayattaki en büyük hayalini de açıkladı. Gördüm, "Hayatta tek hayalim var. O da Bebek'te tiyatro salonu açmak. Bir kaç yıldır Bebek'te bir tiyatro binası yapmaya çalışıyordum ama yapamıyoruz bazı nedenlerden dolayı. Türk Telekom'un binasını kiralamıştık, içini falan güçlendirdik. Türk tiyatrosuna bir salon kazandıracaktık ama işler zorlaştı" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI