radyobir
radyobir

'Yansımalar...' sergisi sanatseverlerle buluşuyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı münasebetiyle Şüheda Karakuş küratörlüğünde düzenlenen 'YANSIMALAR...' sergisinde 18 sanatçı toplam 53 eserle yer aldı. MKS Kağıtçılık CEO'su Maks Gerşon'un da sanata verdiği büyük destek ile muhteşem bir sergi düzenlendi.

01 Kasım 2022 04:58 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul 'Yansımalar' karma resim sergisi 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında Signature Gallery de sanatseverlerle buluşuyor.
 
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı münasebetiyle düzenlenen sergi uygarlığın temelinin sanat olduğunu vurguluyor. 

Aralarında İranlı ressam Rahim Yazdani’nin de bulunduğu sergide sanatçıların her biri kendi tarzıyla resimlerini yansıtmaktadır.

Yağlı boya, akrilik, suluboya, minyatür ve fine art tekniklerinin kullanıldığı sergide 18 sanatçı toplam 53 eserle yer alıyor. 

Küratör, Şüheda Karakuş sanatın uygarlığın dilini yansıttığını belirterek birçok yeteneği bu sergide buluşturuyor.

Her bir sanatçının kendi resmini farklı duygularla aktardığı bu sergide bir araya gelerek oluşturulan toplumsal yansımayı görmekteyiz.

Sergiye katılan sanatçılar: Ayşe Gül Tezgeldi, Dilan Gitmez, Dilek Ayrıbaş, Ekim Betül Uçar, Elif Yağmur Uzunoğlu, Fatma Sultan Yazıcı, Fatma Yıldız, Gizem Kor, Gülçin Biber, Gülgün Aydoğan, Kerime Nacaklı, Özlem Pepe, Rahim Yazdan, Serdar Koç, Sevgi Turunç, Tezer Bayam, Yeliz Şah, Zeynep Hakgüder Yılmaz.

Sergi 4 Kasım a kadar 10.00 - 18.00 saatleri arasında sanatseverleri ağırlayacaktır.

Signature Art Gallery 
Muradiye Mah. Nüzhetiye Caddesi Altınordu Apt.
No:33 D:1  Beşiktaş / İstanbul.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI