radyobir
radyobir

"Yarım kalan balayını tamamladık..."

Burak Özçivit önceki akşam eşi Fahriye Evcen'le Arnavutköy Balıkçı'sından çıkarken görüntülendi. Ünlü ikili "Yarım kalan balayımızı tamamladık. Kendimize vakit ayırdık, her şey güzeldi" dedi.

28 Eylül 2017 02:24 | Kategori: Magazin

Burak Özçivit, "Murat Boz’la ikinci filmimiz ‘Kardeşim Benim’in devamını çektik. Yeni karakterlerle hikaye genişledi ve güzel bir proje oldu. Bu filmimiz Kasım’da çıkacak. Kerem Bürsin’le de bir filmde oynayacağız. O filmimiz de Şubat’ta çıkacak” dedi. Fahriye Evcen eşine destek vererek "Çok iddialı bir işle geliyor Burak ile Kerem. İzleyenler son derece şaşıracaklar” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen muhabirlerin "Siz bu sene bir projede yer alacak mısınız?” sorusuna "Ş uan için her hangi bir şey yok. İçime sinen bir iş olmazsa bu sene olmaz. Önemli olan sağlam bir işe imza atmak” şeklinde cevap verdi.

Muhabirlerin "Burak Bey eşiniz için ‘Şu rol gelirse veto ederim’ dediğiniz proje var mı?” sorusuna "Kesinlikle öyle bir şey olamaz aramızda. Bizde hiç olmaz” yanıtını verdi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI