radyobir
radyobir

Yarım metrelik karides yakalandı

ABD'nin Florida Eyaleti'nde iki amatör balıkçının yakaladığı yaklaşık yarım metrelik dev kuyruğa sahip karides sadece onu yakalayanları değil bilim adamlarını da şaşırttı.

09 Eylül 2014 13:03 | Kategori: Dünya

Life News’un verdiği habere göre Florida Eyaleti’nin Fort Pierce kentinde yaşayan Steve Bargerton, yakaladığı yaratığın fotoğrafını çekerek Facebook hesabından paylaştı. Yayınlanan görüntüler, sayılı saatler içinde sosyal medyada yayılarak on binlerce beğeni ve olumlu yorumlar topladı.
Balıkçılar, dev karidesi, aile yemeği için kullanmak yerine bilim adamlarına göndermeyi tercih etti. Ancak bilim adamları, önlerine konulan bu kabuklunun tam olarak hangi türden olduğunu söylemekte zorlandı.
Dev yaratığın peygamber devesi karidesi olduğunu tahmin eden bilim adamları, ancak bu hayvanların denizlerde çok büyük derinliklerde yaşadığını ve şimdiye kadar bu kadar kolay avlandığının görülmediğini kaydetti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI