radyobir
radyobir

"Yedi Kocalı Hürmüz"e ünlü akını

Ünlü oyuncuları aynı sahnede buluşturan "7 Kocalı Hürmüz" müzikali önceki akşam Maslak TİM Show Center'da özel davetle prova yaptı. Gecede Nurseli İdiz, Hamdi Alkan, Şevket Çoruh, Mustafa Alabora, Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlü isimler yerini aldı.

28 Ekim 2017 02:34 | Kategori: Magazin

Müjdat Gezen, Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin’i aynı sahnede buluşturan "7 Kocalı Hürmüz” müzikali önceki akşam Maslak TİM Show Center’da özel davetle prova yaptı. Gecede Nurseli İdiz, Hamdi Alkan, Şevket Çoruh, Mustafa Alabora, Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlü isimler yerini aldı.



Nurseli İdiz geceye kız arkadaşıyla birlikte katıldı. İdiz, "Keyfim çok yerinde. Yakında güzel haberler var" dedi. Muhabirlerin "Siyah İnci adlı dizi başlamadan işinize son verildi. Zor günler geçirdiniz mi? Ne söylemek istersiniz?" sorularına ünlü oyuncu "Hayatımda hiç sıkıntılı dönem yaşamadım. Gold Film'e ben ihtarname çektim. Çekimim ve günüm belli olmadan böyle bir durum oldu. Davamı açacağım" yanıtını verdi.



Nurseli İdiz daha önce Erhan Yazıcıoğlu'nun yönetmenliğindeki 'Aşk-ı Memduh' adlı oyuna çıkmamıştı. Yazıcıoğlu, "Oyunculuğuna hayran olduğum için Nurseli İdiz’i sırtımda taşıdım. Ama öyle bir zaafı var ki yeniliyor. Bu kadar kişinin ekmeğiyle oynuyor. O yüzden affetmeyeceğim. Bana atılacak kazık değildi. Seyirciden utandım" sözleriyle İdiz'i affetmeyeceğini açıklamıştı.

Bu konu hakkındaki görüşleri merak edilen Nurseli İdiz "Gayet aramız iyi Erhan Bey'le. Neden kötü olsun ki. Hıncal Uluç'un yazılarını takip edersiniz. O boşuna biri için yazmaz" şeklinde konuştu. Hıncal Uluç, Erhan Yazıcıoğlu için "Sen nasıl dostsun. Alkol sorunu olduğunu bile bile, adı iş yapsın diye kadroya aldığı birine insan bir dublör hazırlar" şeklinde bir yazı kaleme aldı.

ALKOL GÖRÜNTÜLERİMİN SİLİNMESİ İÇİN DAVA AÇACAĞIM

Muhabirlerin "Efendim hala alkol sorununuz var mı?" sorusuna Nurseli İdiz "Bana değil diğerlerine bakın. 2012 yılındaki görüntülerim kullanılıp kullanılıp duruluyor. O görüntülerin sildirilmesi için mahkeme açacağım. Yeter artık. Aradan 5 yıl geçti. İşlerime engel oluyor bu. Ben çok suçluyum tüm camia çok temiz sanki. Herkes görecek yakında benim nasıl bir oyuncu olduğumu" dedi.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI