radyobir
radyobir

"Yıllarca tüm kulüplere sızdılar!.."

Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, FETÖ'nün Türk futbolunda çok büyük ağırlığı olduğunu iddia ederek, "Bütün kulüplere sızdılar. Yöneticileri kandırdılar. Hatta sahaya çıkacak kadroya bile karıştılar. Onlarla hareket edenler yüksek yerlere geldi, biz hep dışlandık" dedi.

29 Temmuz 2016 12:13 | Kategori:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, Fetullahçı Terör Örgütü'yle ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

FETÖ'nün futbol dünyasına nasıl sinsice sızdığını anlatan Turhan, "Yıllarca tüm kulüplere sızdılar. En alt ligden, en üst lige kadar. Hepsini kandırdılar. Teknik direktör seçimlerine, sahaya çıkacak kadroya bile karıştılar. Bizden de sürekli para istediler. Toplantılara çağırdılar. Biz onlarla hareket etmedik diye her gittiğimiz takımda karşımıza çıktılar. Devamlı dışlandık. Benim yarım etmeyecek futbolcular çok önemli transferler yaptı" ifadesini kullandı.

ARTIK İYİLERİN ZAMANI

FETÖ'nün yanında yer alan isimlerin çok önemli noktalara geldiğini de belirten Evren Turhan, "Çok yetenekli ve çok kaliteli insanlar zor şartlarda futbol oynadılar. Hiçbir yerde dikiş tutturamadılar. Çünkü her yerde onlar vardı. Onların adamları hemen takım buldu, futbolu bırakır bırakmaz teknik adamlığa başladı. Bizim gibiler yine dışarıda kaldı. Fakat biz yine dimdik ayaktayız. Allahım'a şükür biz burada doğduk, burada ölürüz. Artık iyilerin zamanı. Bizden sonraki nesil rahat etsin. Geçen gün Sarıyer'deydik, sonra da Kısıklı'ya gittik. Meydanlardayız yine. Şu sporun içindeki FETÖ'cüler tek tek ortaya çıkacak. Hepsinden temizleneceğiz. Milli iradeye karşı kimse gelemez" diye konuştu...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI