radyobir
radyobir

"Yok ya!.. Tuba beni mi kıskanacak?.."

Bade İşçil, Tuba Büyüküstün ve sevgilisi Umut Evirgen'in kendisi yüzünden kıskançlık krizine girip tartıştıkları haberlerine "Tuba beni mi kıskanacak? Kendisi harika bir hatun" diyerek cevap verdi.

02 Ağustos 2018 02:43 | Güncelleme :02 Ağustos 2018 08:51 | Kategori: Magazin

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan güzel oyuncu Bade İşçil'e çıkan "Tuba Büyüküstün Bade İşçil'i kıskandı" haberleri soruldu.

Güzel oyuncu,"İnanın ki çıkan haberlerden bilgim yok. Ben gazete falan bakmadığım için. Yok ya Tuba beni mi kıskanacak? Harika hatun kendisi. Ben Umut'u gittiğim mekanından tanıyorum. Umut bizi Tuba ile tanıştırdı. İlk kez orada tanıştım Tuba'yla. Gayette sohbet ettik Tuba'yla. Öyle herhangi kimsenin kavga ettiği yok. Siz magazincilerin canı sıkılmış olay yaratmışsınız. Yok öyle bir şey. O da çok güzel bir anne. Çok güzel bir kadın Tuba. Ayrıca bana'da yakışmaz. Ben öyle kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun. Kimse kimseye iftara atmasın. Ben bir çocuk annesiyim" diye konuştu..

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI