radyobir
radyobir

"Yoluma taş koydular"

Berrin Keklikler'in "Yoluma Taş Koydular" teklisi 12 Mart'ta tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, klibi de saatçının youtube kanalında yayında olacak.

11 Mart 2021 10:00 | Kategori: Yaşam

Son dönemde müzik dünyasında başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Berrin Keklikler, bu kez solo projesiyle dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Boluvard feat Zen-G ve ardından Eridim feat Can VS ile büyük ilgi gören Berrin Keklikler, yeni çalışmasıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

12 Mart’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak "Yoluma Taş Koydular” şarkısında söz ve müzik Kubilay Karca imzası taşırken, düzenlemesinde ise Can VS. imzası bulunuyor. Kendine özgü yorumu ve farklı sound’uyla da ilgi çekecek olan "Yoluma Taş Koydular” ile müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen sanatçı, aynı zamanda yeni projelerinin de sinyallerini veriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI