radyobir
radyobir

"Zarrab'a referans oldum!.."

17 Aralık operasyonunun ardından rüşvet ve yolsuzlukla suçlanan eski İçişleri Bakanı Muammer Güler dün, Meclis Soruşturma Komisyonu'nda 3.5 saat ifade verdi.

04 Aralık 2014 09:40 | Kategori:

Güler, savunmasının ilk bölümünde 50 sayfalık bir metin okudu. Güler’in ifadesinde Komisyon Başkanı Hakkı Köylü başta olmak üzere çok sayıda Ak Parti milletvekilinin özellikle malvarlığı hareketleri ve servet artışıyla ilgili daha fazla soru yöneltmeleri dikkat çekti. Güler’e yöneltilen sorular ağırlıklı olarak şöyle:
Reza Zarrab için koruma polisi görevlendirmek ve araçlarına emniyet şeridini kullanma imtiyazı vermek. Zarrab’la birlikte gözaltına alınan bazı şüphelilerin ve yakınlarının yasaya aykırı olarak istisnai yoldan Türk vatandaşlığına geçirilmesini sağlamak. Zarrab’ın usulsüzlükleriyle ilgili basında çıkacak haberlerin engellenmesi için girişimde bulunmak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI