radyobir
radyobir

1 Kasım öncesi izinler tamamen kaldırılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun,1 Kasım seçimleri için elektrik sistemlerinde alınan önlemlere ilişkin,"Spekülasyonlara neden vermemek için yoğun bir çaba içindeyiz. Özellikle planlı bakımlarımızı canlı bakımla minimize etmek istiyoruz.

14 Ekim 2015 12:43 | Kategori:

Bir hatta bakım yapılacaksa, 4-5 saat şalteri indiriyorsunuz, orada kabloları, direkleri değiştiriyorsunuz, o hatta elektrik vermediğiniz için yöre halkı elektriğe erişimde güçlük geçiyor. Bunları ortadan kaldırmak için canlı bakım programına geçiyoruz" dedi.

10 GÜN ÖNCE İZİNLERİ TAMAMEN KALDIRACAĞIZ

Alaboyun, "Seçimden 10 gün önce izinleri tamamen kaldıracağız. Bakım onarım ekiplerimiz hazır hale gelecek. Özellikle Güneydoğu'da jandarmamızla, polisimizle birlikte çalışacağız. Pazar günü Aksaray'da bu bağlamda bir toplantı yaptık. İçişleri Bakanımız Selami Bey de gelecekti bu toplantıya ama Ankara'da o talihsiz terör eylemi olunca gelemedi. Tedbirlerimizi en üst düzeyde alıyoruz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI