radyobir
radyobir

Aşk sarhoşu yanlış arabaya bindi...

Geçtiğimiz senenin son günlerinde sevgilisi Özay Bakır'dan ayrılan Seren Serengil kalbinin kapılarını sürpriz bir isme açtı. Ünlü sunucu, yaklaşık 10 gündür şarkıcı Yaşar İpek'le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

14 Ocak 2018 02:06 | Güncelleme :14 Ocak 2018 13:11 | Kategori: Magazin

Seren Serengil önceki gece fena yakalandı. Ünlü türkücü Yaşar İpek'le aşk yaşadığı öğrenilen Serengil, önceki gün ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülendi. Arnavutköy'deki Hudson adlı mekanda arkadaş grubuyla buluşan ikili, gece boyunca birbirlerini öpüp, sarıldılar. Hudson yetkililerine "Kesinlikle basına geldiğimizi söylemeyin. Basın gelirse hemen gideriz" diyen ikili, gazetecilerin objektiflerine yakalanmaktan kurtulamadı.

AŞK SARHOŞU İPEK YANLIŞ ARABAYA BİNDİ

Hudson adlı mekanda buluşan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti yaklaşık iki saat kaldıkları mekanı da birlikte terk ettiler. Gazetecilerin patlayan flaşlarıyla şoke olan çift apar topar ayrı arabalara bindiler. Çiçeklerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Seren Serengil, aşk soruları karşısında ne diyeceğini şaşırıp aracına bindi. Bu sırada Serengil'den uzaklaşıp, kullandığı araçla Arnavutköy'den ayrılamaya çalışan Yaşar İpek'in önünü valeler kesti. Ünlü şarkıcı, panik yaparak başka birinin aracına bindiği gözlendi. Daha sonra valelerin yardımıyla kendisi arabasını bulan Yaşar İpek apar topar Arnavuyköy'den ayrıldı.

STÜDYODA BULUŞTULAR

Arabalarıyla Arnavutköy'den ayrılan Seren Serengil ve Yaşar İpek daha sonra İpek'in sahibi olduğu kayıt stüdyosuna gittiler. Sosyal medya üzerinden paylaştıkları videoda ikili adeta birbirlerine aşk şarkıları söyledi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI